Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g675g3713kcal6.8g6.8g405g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 450g1486kcal9g13.5g157.5g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten405g1337kcal95.2g182.3g85.1g44.6g
Canderel makeutusjauhe90g346kcal2.6g83.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g13760kcal227.2g572.8g1295.2g89.2g
Valittu annoskoko1620g6880kcal113.6g286.4g647.6g44.6g
Annoskoko puolitettuna810g3440kcal56.8g143.2g323.8g22.3g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214655