Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g1436g445kcal17.8g104.7g2.9g44.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g90g354kcal29.8g0g25.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton75g16kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3240g1630kcal95.6g211.8g57.2g89.2g
Valittu annoskoko1620g815kcal47.8g105.9g28.6g44.6g
Annoskoko puolitettuna810g408kcal23.9g53g14.3g22.3g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646