Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali939g198kcal11.3g31.9g1.9g19.7g
Porkkanaraaste 200g470g127kcal2.8g24.9g0.9g11.7g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g70g71kcal0g14.8g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever141g952kcal1.4g1.7g104.2g0g
Mustapippuri 0.5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g3.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g2699kcal31.2g147g214g63g
Valittu annoskoko1624g1349kcal15.6g73.5g107g31.5g
Annoskoko puolitettuna812g675kcal7.8g36.8g53.5g15.8g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007