Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1393g390kcal8.4g82.9g2.8g34.8g
Oliiviöljy 15g136kcal0g0g15.3g0g
Mustapippuri 5.6g16kcal0.6g2.1g0.2g1.5g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste209g819kcal69g0g59.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3248g2720kcal156g170g155.2g72.6g
Valittu annoskoko1624g1360kcal78g85g77.6g36.3g
Annoskoko puolitettuna812g680kcal39g42.5g38.8g18.2g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922