Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Risottoriisi (Risella), 60g262g918kcal21g196.8g4.5g7.9g
Vesi750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g21g25kcal0.5g1.3g1.9g0.3g
Herkkusieni, tuore Pirkka150g38kcal3.7g4.5g0.3g0g
Ruokakerma 5%, Valio19g12kcal0.3g0.8g0.9g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g375g975kcal112.4g7.5g56.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 3.7g33kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3249g4038kcal278g428g135.2g17.8g
Valittu annoskoko1624g2019kcal139g214g67.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna812g1009kcal69.5g107g33.8g4.5g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315