Bataattiporkkanaperunasoselaatikko

468g peruna
406g porkkana
450g bataattia
5 dl vettä
(talteen otettu keitinvesi)
2ml suolaa
1 ml valkopippuria
1 ml rouhittua mustaapippuria
3 kananmunaa
1 rkl korppujauhoja
30g Keiju alentajaa

Kuori, pilko ja keitä vihannekset kypsäksi ilman suolaa.

Survo kypsät vihannekset keskenään, lisää mausteet
kaada paistovuokaan, ripottele pinnalle korppujauhot ja margariininokareet ja paista uunissa n.175-200C 1,5 tuntia, kunnes pinta on kauniin ruskea :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 203 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty2307g1569kcal34.6g339.1g4.6g18.5g
Porkkana 2001g654kcal12.4g111.3g4g51g
Bataatti, kuorittu, keitetty, suolaton 2218g1795kcal34.8g373.3g1.1g66.5g
Vesi, vesijohtovesi 2464g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g4.9g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.9g14kcal0.5g2.1g0.1g1.3g
Mustapippuri 4.9g14kcal0.5g1.9g0.2g1.3g
Korppujauho 35g126kcal3.6g25.8g0.4g1.8g
Kananmuna kuoreton 813g1160kcal101.7g2.4g83.4g0g
Keiju alentaja 40 margariini (Keiju), annos 10g148g519kcal0g0g57.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g11702kcal376.2g1711.8g303g280.8g
Valittu annoskoko10000g5851kcal188.1g855.9g151.5g140.4g
Annoskoko puolitettuna5000g2925kcal94.1g428g75.8g70.2g
Arvot/100g100g59kcal1.9g8.6g1.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359967