Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 358g272kcal6.7g55.4g0.7g3.6g
Parsakaali (Pirkka)225g68kcal10.3g4.5g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g2.5g6kcal0.1g1.1g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g63g209kcal13.8g0.2g17.5g0g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3255g1153kcal63.8g130g38.4g10g
Valittu annoskoko1628g577kcal31.9g65g19.2g5g
Annoskoko puolitettuna814g288kcal16g32.5g9.6g2.5g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056