Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi875g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 438g204kcal2.2g36.7g0.9g8.3g
Raparperi 175g59kcal1.2g9.6g0.2g2.5g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g105g378kcal12.6g73.5g2.5g4.2g
Sokeri 35g142kcal0g35g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3255g1565kcal32g309.6g7.2g30g
Valittu annoskoko1628g783kcal16g154.8g3.6g15g
Annoskoko puolitettuna814g391kcal8g77.4g1.8g7.5g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483