Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)14g46kcal0.9g11.2g0.1g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g17g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Herkkusieni 9g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)19g16kcal1.1g2.8g0g0.6g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.7g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g2.8g1.8kcal0.2g0.3g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)29g36kcal6.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g258kcal19g35.2g4.6g3.8g
Valittu annoskoko163g129kcal9.5g17.6g2.3g1.9g
Annoskoko puolitettuna82g65kcal4.8g8.8g1.2g1g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.8g1.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317