Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 73g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g42g8.3kcal0.5g1.3g0.1g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Emmental, mustaleima4.2g17kcal1.2g0g1.3g0g
Herkkusieni säilyke 36g6kcal0.7g0.1g0.1g0.9g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.1g10kcal0.1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g209kcal5.8g6.6g17g2.8g
Valittu annoskoko163g105kcal2.9g3.3g8.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna82g52kcal1.5g1.7g4.3g0.7g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087