Punainen katkarapucurry

-Kuullota currytahna öljyssä.

-Lisää kookosmaito ja kiehauta.

-Lisää hyvin huuhdellut bambunversot ja kasvikset.

Keitä melkein kypsiksi.

-Lisää sokeri ja kalakastike.

-Lisää katkaravut.

Kiehauta, älä keitä, etteivät ravut sitkisty.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Suspiria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 49g34kcal7.1g0g0.5g0g
Kookosmaito -kevyt, Blue Dragon (165 ml)56g57kcal0.5g1.3g5.5g0g
Porkkana 5.6g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 8.4g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bambunverso, Pirkka viipaloidut vedessä, 70 g20g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g6.3g2.2kcal0g0.5g0g0g
Kalakastike (Blue dragon), annos 100g4.2g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Sokeri 1.4g5.7kcal0g1.4g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g248kcal16.6g12.6g13.8g1g
Valittu annoskoko163g124kcal8.3g6.3g6.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna82g62kcal4.2g3.2g3.5g0.3g
Arvot/100g100g76kcal5.1g3.9g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147027