Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g85g152kcal20.8g2.5g6.5g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g56g68kcal1.6g2.9g5.6g0.2g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g4.2g4.8kcal0g1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g509kcal45.4g14.6g29.8g0.8g
Valittu annoskoko163g254kcal22.7g7.3g14.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna82g127kcal11.4g3.7g7.5g0.2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.5g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117