Omena-Kaura paistos

Kuori omenat ja leikkaa aika ohuiksi lohkoiksi.

Pane lohkot voideltuun uunivuokaan ja ripottele päälle kanelia sekä vähän sokeria, varsinkin jos omenat ovat happoisia.

Sulata voi ja sekoita siihen sokeri ja kauraryynit ja kanelia.

Levitä seos omenalohkojen päälle.

Laita uuniin 225 kunnes omenat on pehmeitä ja kuorrutus kauniin ruskea.

Lisänä voit tarjota vaniljakastiketta tai jäätelöä.

Laitin itse näin: uuni 200 kiertoilma 10 min. Uuni pois päältä, annoin paistoksen muhia jälkilämmössä vielä 10 min. Omenat oli kypsiä ja kaurajuttu ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g125g43kcal0.2g8.9g0.4g2.2g
Voi, normaalisuolainen (Valio)13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.6g0g0g
Kaurahiutale 15g56kcal2.2g8.5g1.1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g463kcal5g56.2g23g7.4g
Valittu annoskoko163g232kcal2.5g28.1g11.5g3.7g
Annoskoko puolitettuna82g116kcal1.3g14.1g5.8g1.9g
Arvot/100g100g142kcal1.5g17.2g7.1g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320408