Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka24g2.7kcal0.3g0.3g0g0.2g
Lanttu 38g11kcal0.4g1.7g0.1g0.7g
Porkkana 34g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Kesäkurpitsa zucchini 24g4.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.9g3kcal0g0.7g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g19g5.6kcal0.2g0.7g0.1g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g127kcal2.8g14.8g4.8g4.8g
Valittu annoskoko163g64kcal1.4g7.4g2.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna82g32kcal0.7g3.7g1.2g1.2g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.5g1.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091