Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 36g9kcal0.2g1.5g0.1g0.7g
Nauris 27g7.3kcal0.3g1.1g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 55g10kcal0.3g1.4g0.2g0.4g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 9g28kcal1.7g0.1g2.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu23g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.9g13kcal0.4g2.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g199kcal11.2g14.6g9.6g3.8g
Valittu annoskoko163g100kcal5.6g7.3g4.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna82g50kcal2.8g3.7g2.4g1g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713