Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 33g73kcal5.7g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g22g5.5kcal0.3g0.9g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g33g25kcal1.8g3.9g0.2g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g2.2g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 3.3g7.5kcal0.2g0.6g0.5g0.2g
Makaroni, keitetty, suolaa 27g26kcal0.8g5.4g0.1g0.3g
Voi, normaalisuolainen (Valio)1.1g7.9kcal0g0g0.9g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g7.1g10kcal0.9g0g0.7g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton27g7.1kcal0.9g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana326g335kcal21.8g24.8g16g1.4g
Valittu annoskoko163g167kcal10.9g12.4g8g0.7g
Annoskoko puolitettuna82g84kcal5.5g6.2g4g0.4g
Arvot/100g100g103kcal6.7g7.6g4.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965