Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali56g11kcal1g1.2g0.1g1.3g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl26g7.9kcal1.2g0.5g0.1g0.4g
Sipuli (käsittelemätön)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour7.5g23kcal0.3g0.3g2.3g0.1g
Katkarapu14g10kcal1.9g0.1g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g129kcal9.6g9.6g5.2g4g
Valittu annoskoko164g64kcal4.8g4.8g2.6g2g
Annoskoko puolitettuna82g32kcal2.4g2.4g1.3g1g
Arvot/100g100g39kcal2.9g2.9g1.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299