Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi90g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g15g4.5kcal0.2g0.8g0g0.4g
Herne 15g10kcal0.8g1.4g0.1g0.5g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g30g23kcal1.2g3.8g0.2g0g
Sipuli 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Persilja 4.2g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g82kcal4.8g12.8g0.6g2.8g
Valittu annoskoko163g41kcal2.4g6.4g0.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna82g21kcal1.2g3.2g0.2g0.7g
Arvot/100g100g25kcal1.5g3.9g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436