Papu-linssikeitto

1. Valuta ja huuhtele pavut & linssit.

Leikkaa valkosipulit (2 kynttä) ja salottisipuli (2-3 kpl) ohuiksi siivuiksi.

Kiehauta pari desiä vettä ja lisää siihen fondi (2 rkl).

2. Paista pannulla sipulit mangocurryseoksessa (2 rkl; Santa Maria).

Kuullota miedolla lämmöllä kunnes sipulit pehmenevät.

3. Siirrä sipulit kattilaan ja lisää vasikan liemi, 3 dl vettä, pavut ja linssit.

Anna kiehua hetki.

4. Lisää kerma ja mustapippuri ( 1 tl) ja anna kiehahtaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 655 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g29g27kcal2g4.3g0.3g2.3g
Gogreen punaiset linssit Kypsennetty, annos 50g29g29kcal2.3g4.3g0.2g2.3g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g1.9g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.1g2.7kcal0g0.1g0.2g0g
Ruokakerma ingman 5%25g21kcal0.9g1.5g1.3g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g174kcal11.2g22.4g4.2g9.6g
Valittu annoskoko164g87kcal5.6g11.2g2.1g4.8g
Annoskoko puolitettuna82g44kcal2.8g5.6g1.1g2.4g
Arvot/100g100g53kcal3.4g6.8g1.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116295