Kananmunasalsa

Sekoita ruokajogurttiin paprikaraaste.

Silppua joukkoon valkosipulinkynnet.

Lisää purjo (1 dl), tilli (1 rkl) ja sinappi (2 tl). Sekoita ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Silppua kananmunat viipaloimalla ne munaleikkurilla kahteen kertaan.

Lisää kananmunasilppu lopuksi seokseen.

Levitä kananmunasalsa laakealle lautaselle.

Leikkaa päälle vähäsuolaista silliä.

Koristele tillillä.

Tarjoa perunoiden ja sillin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokajogurtti Valio63g56kcal2.8g3.1g3.8g0g
Paprika vihreä 16g3.3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Sinappi 3.1g4.1kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Tilli, tuore 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 69g98kcal8.6g0.2g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g331kcal23.6g8.8g22.2g1.4g
Valittu annoskoko164g165kcal11.8g4.4g11.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna82g83kcal5.9g2.2g5.6g0.4g
Arvot/100g100g101kcal7.2g2.7g6.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185251