Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)50g140kcal9g0g11.5g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g50g180kcal6g37.5g0.7g1.7g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)46g16kcal0.5g3.2g0.2g0.6g
Porkkanaraaste 200g8.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipulikuutiot Apetit8.7g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana327g681kcal31.4g83.2g24.8g5g
Valittu annoskoko164g340kcal15.7g41.6g12.4g2.5g
Annoskoko puolitettuna82g170kcal7.9g20.8g6.2g1.3g
Arvot/100g100g208kcal9.6g25.4g7.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275589