Parmesaanilla silattu paistileike

Lado kanafileet rypsiöljyllä voideltuun vuokaan.

Mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella.

Lisää päälle raastettu parmesaani.

Paista 200 asteessa noin tunti.

Valmistuu kätevästi samassa uunissa kolmen kasvin lootan kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan paistileike (Kariniemen), annos 100g153g207kcal26g3.2g10.4g0g
Parmesaani (Joku), annos 30g3.4g13kcal0.8g0g1.1g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Mineraalisuola keskiarvo 2.2g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g517kcal53.6g6.4g31.8g0g
Valittu annoskoko164g258kcal26.8g3.2g15.9g0g
Annoskoko puolitettuna82g129kcal13.4g1.6g8g0g
Arvot/100g100g158kcal16.4g2g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422679