Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 63g28kcal0.5g3.9g0g3.8g
Porkkanaraaste 200g63g17kcal0.4g3.3g0.1g1.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g38g146kcal0g36.8g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g1.4g8.3kcal0.1g0.8g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g399kcal2g89.6g1.2g10.8g
Valittu annoskoko164g199kcal1g44.8g0.6g5.4g
Annoskoko puolitettuna82g100kcal0.5g22.4g0.3g2.7g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669