Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 10g38kcal3.8g4.6g0.2g1g
Kaali, valkokaali46g10kcal0.5g1.6g0.1g1g
Sipuli (käsittelemätön)15g4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g108kcal9.2g14.8g0.6g5g
Valittu annoskoko164g54kcal4.6g7.4g0.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna82g27kcal2.3g3.7g0.2g1.3g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437