Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen418g84kcal2.5g15.9g1.3g5.8g
Tuorekurkku, annos 50g645g258kcal3.9g9g0.6g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow234g234kcal53.8g0g2.3g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g334g534kcal56.8g0.3g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3260g2219kcal234g50.4g75.2g11.6g
Valittu annoskoko1630g1110kcal117g25.2g37.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna815g555kcal58.5g12.6g18.8g2.9g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533