Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)61g6.1kcal0.9g0g0.4g51.6g
Ruisjauho Pirkka485g1480kcal47.1g296.1g9.7g72.8g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)263g841kcal36.3g152.5g8.4g32.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g81g113kcal11.3g11.3g2.8g38.8g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g12g49kcal0g12.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 708g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g22g80kcal10g8.9g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g5139kcal211.2g961.8g45.2g392.2g
Valittu annoskoko1632g2570kcal105.6g480.9g22.6g196.1g
Annoskoko puolitettuna816g1285kcal52.8g240.5g11.3g98.1g
Arvot/100g100g157kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040