Puolukkalätyt, karppi

(Sulatetut) puolukat soseutetaan tehosekoittimella.

Lisätään loput ainekset (ripaus suolaa ja halutessaan kanelia, itse jätin kanelin laittamatta), sekoitetaan taikinaksi, vaahdottamista kannatta varoa muuten lätyistä tulee hauraita.

Taikina lusikoidaan leivinpaperilla vuoratulle pellille lättysiksi (12 kpl).

Paistetaan 200 asteisessa uunissa 10-15 minuuttia.

Itse en sulattanut puolukoita :D mutta ihan hyviä tuli silti!!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolukka 801g311kcal3.5g54.5g4g20.8g
Kananmuna kuoreton 441g628kcal55.1g1.3g45.2g0g
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g10g5.5kcal0.6g0.3g0.2g10g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g200g1202kcal48.1g13.2g108.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1622kcal0g0g180.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g7537kcal214.6g138.6g675.4g61.6g
Valittu annoskoko1632g3768kcal107.3g69.3g337.7g30.8g
Annoskoko puolitettuna816g1884kcal53.7g34.7g168.9g15.4g
Arvot/100g100g231kcal6.6g4.2g20.7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178794