Gluteeniton pizzapohja bulgjogurtilla

1 bulgarianjogurtti
2 kananmunaa
3dl gluteeniton jauhoseos

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

vetelä taikina lusikalla pellille.

Esipaistaminen ei välttämätöntä, mutta jos paljon nestettä esim.

tomaattimurskaa niin esipaistaminen suotavaa.

Pohja on ohut, mutta riittää koko pellilliseen.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Mepsu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bulgarian Jogurtti (Valio), annos 200g535g348kcal17.7g24.1g20.9g0g
Kananmuna kuoreton 294g420kcal36.8g0.9g30.2g0g
Gluteeniton jauhoseos (Pirkka), annos 100g803g2793kcal28.1g650.1g8g24.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g7121kcal165.2g1350.2g118.2g48.2g
Valittu annoskoko1632g3561kcal82.6g675.1g59.1g24.1g
Annoskoko puolitettuna816g1780kcal41.3g337.6g29.6g12.1g
Arvot/100g100g218kcal5.1g41.4g3.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409483