Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g453g1632kcal58.9g317.3g9.5g16.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 227g826kcal63.2g0g64.4g0g
Oliiviöljy 60g535kcal0g0g60.4g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot212g614kcal29.6g2.1g55g0g
Kananmuna kuorineen punnittu181g229kcal19.9g0.5g16.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen378g125kcal12.5g18.5g0g0g
Basilika, tuore 91g25kcal2.8g1g0.7g1.5g
Valkosipuli 30g33kcal2.4g4.9g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3264g8033kcal378.6g688.6g413g37.8g
Valittu annoskoko1632g4017kcal189.3g344.3g206.5g18.9g
Annoskoko puolitettuna816g2008kcal94.7g172.2g103.3g9.5g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648