Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 300g91kcal2.8g15.3g0.6g6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g313g64kcal1.9g11.9g0.9g4.4g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Pinaatti 113g15kcal1.8g0.5g0.3g1.5g
Cashew pähkinä, pirkka75g432kcal15g14.3g34.5g2.6g
Salaatti, jäävuori tuore100g10kcal1.1g0.8g0.2g1g
Savulohi, pelkästään300g595kcal51.9g0g46.2g0g
Kananmuna kuoreton 313g446kcal39.1g0.9g32.1g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore100g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3265g3546kcal228.4g91g254.8g32.4g
Valittu annoskoko1633g1773kcal114.2g45.5g127.4g16.2g
Annoskoko puolitettuna816g887kcal57.1g22.8g63.7g8.1g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998