Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi545g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g58g269kcal11.6g0.6g24.5g15.4g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g58g333kcal13.3g11.4g29g3.5g
Siirappi 55g164kcal0.1g40.4g0g0g
Hiiva, 50g20g12kcal2.6g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g5.8g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale195g662kcal27.3g109.1g13g9g
Grahamjauho 545g1788kcal57.6g331g12g54g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl156g530kcal21.8g99.7g4.8g8.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3276g7517kcal268.6g1184.8g166.8g181g
Valittu annoskoko1638g3759kcal134.3g592.4g83.4g90.5g
Annoskoko puolitettuna819g1879kcal67.2g296.2g41.7g45.3g
Arvot/100g100g230kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283286