Perunakakkara

3dl perunamuusia
1dl ruisjauhoja
1dl kauraleseitä
1/2 dl öljyä
Timjamia
Suolaa
1dl juustoraastetta

Sotke aineet ja tee taikinasta pieniä kakkaroita.

Pistele kakkarat haarukalla.

Paista 15 min noin 250 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunamuusi (annos 100g)80g61kcal1.8g12.5g1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl13g120kcal0g0g13.3g0g
Ruisjauho, 1 dl27g85kcal2.9g17g0.6g3.7g
Kauralese 16g58kcal2.9g7.3g1.2g2.8g
Timjami, annos 3g0.8g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa27g80kcal6.1g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g811kcal27.6g74g44.6g13.6g
Valittu annoskoko164g405kcal13.8g37g22.3g6.8g
Annoskoko puolitettuna82g203kcal6.9g18.5g11.2g3.4g
Arvot/100g100g247kcal8.4g22.6g13.6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=426339