Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.6g59kcal0g0g6.6g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha88g145kcal16.6g0g8.7g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow44g153kcal3.5g34.1g0.3g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g729kcal40.8g71g31.2g2.6g
Valittu annoskoko164g365kcal20.4g35.5g15.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna82g182kcal10.2g17.8g7.8g0.7g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.6g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728