Päivin kaalijauhelihasoppa

Vesi kiehuvaksi, lisää liemikuutiot, paloitellut kaalit, sipulit, pippurit ja kun kaalit ovat pehmeitä, lisää paistettu (pippurimaustettu) jauheliha.

Anna hautua yhdessä miedolla lämmöllä n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 526 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Kaali, valkokaali75g16kcal0.9g2.5g0.1g1.6g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana328g114kcal10.6g6g5g3.4g
Valittu annoskoko164g57kcal5.3g3g2.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna82g28kcal2.7g1.5g1.3g0.9g
Arvot/100g100g35kcal3.2g1.8g1.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387271