Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 66g12kcal0.4g1.6g0.3g0.5g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g40g67kcal8.1g0g4g0g
Voi 1.1g8.2kcal0g0g0.9g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)19g66kcal3g12g0.5g1.1g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g16g18kcal1.3g2.2g0.2g1.3g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g12g31kcal2.3g0g2.7g0g
Korppujauho 1.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g419kcal30.8g35.2g17.2g6.2g
Valittu annoskoko165g209kcal15.4g17.6g8.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna82g105kcal7.7g8.8g4.3g1.6g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485