Jauhelihakastike (Karpin ABC)

Silppua sipuli (1 kpl), valkosipulin kynnet (2 kpl), ja paprika (0,5 kpl).

Kuullota niitä pannulla voiöljyseoksessa.

Lisää jauheliha ja ruskista se.
Kaada joukkoon tomaattimurska, tomaattipuree (2 rkl), viinietikka (1 rkl) ja soijakastike (1-2 rkl).

Anna porista hiljalleen, kunnes kastike saostuu.

Tarkista mausteet.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 527 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%63g106kcal12.5g0g6.3g0g
Oliiviöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Tomaattimurska 63g18kcal0.4g3.3g0.1g1.2g
Tomaattisose tomaattipyree 4.7g3.6kcal0.2g0.6g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g353kcal27.4g11.8g21g3.4g
Valittu annoskoko165g177kcal13.7g5.9g10.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna82g88kcal6.9g3g5.3g0.9g
Arvot/100g100g107kcal8.3g3.6g6.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364883