Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto28g96kcal5.6g0g8.1g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 94g33kcal4.3g1.8g0.3g2.3g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)3.7g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g19g60kcal0.4g0.6g6.2g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana329g411kcal22g8.2g30.6g5.2g
Valittu annoskoko165g206kcal11g4.1g15.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna82g103kcal5.5g2.1g7.7g1.3g
Arvot/100g100g125kcal6.7g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036