Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g20g20kcal1.8g1.4g0.7g0.2g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g56g96kcal11.3g0g5.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g231kcal26.2g2.8g12.6g0.4g
Valittu annoskoko165g116kcal13.1g1.4g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna82g58kcal6.6g0.7g3.2g0.1g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.8g3.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505