Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g126g119kcal25.1g0g2.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g15g38kcal0.4g0.7g3.9g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]25g84kcal3g0g9.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g482kcal57g1.4g30.4g0g
Valittu annoskoko165g241kcal28.5g0.7g15.2g0g
Annoskoko puolitettuna83g121kcal14.3g0.4g7.6g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270