Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 22g66kcal3.9g10.6g0.2g2.3g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 22g28kcal4.7g0g1g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g6.6g16kcal1g0.2g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g236kcal19.8g24.4g4.8g5.8g
Valittu annoskoko165g118kcal9.9g12.2g2.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna83g59kcal5g6.1g1.2g1.5g
Arvot/100g100g71kcal6g7.4g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346