VAniljakiisseli

Riko kanamunan rakenne ja sekoita siihen maitotilkkaanliuoitetut perunajauhot.

Sekoita joukkoon loputkin ainekset.

Lämmitä liedellä kiehumispisteeseen koko ajan hämmentäen, ja nosta pois levyltä kun ensimmäiset kuplat ovat nousseet pintaan.

Tarjoile jäähtyneenä.

Kuoren syntymisen estät ripottelemalla päälle hieman sokeria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Jerkku69
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1399g643kcal44.8g67.1g21g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 52g176kcal0g42.8g0g0.7g
Sokeri 42g170kcal0g41.9g0g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g7.9g26kcal0.6g4.2g0.6g0.2g
Kanamuna,raaka (Kultamuna), annos 55g144g205kcal18g0.4g14.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g2439kcal126.8g312.8g73g1.8g
Valittu annoskoko1645g1220kcal63.4g156.4g36.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna823g610kcal31.7g78.2g18.3g0.5g
Arvot/100g100g74kcal3.9g9.5g2.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382302