Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 818g919kcal172.8g0g24.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 701g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 23g25kcal1.8g3.8g0.1g0.5g
Sipuli 94g28kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3290g1946kcal351.6g16.6g49.6g4.2g
Valittu annoskoko1645g973kcal175.8g8.3g24.8g2.1g
Annoskoko puolitettuna823g486kcal87.9g4.2g12.4g1.1g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564