Omena-puolukkahyvä

Sulata voi ja sekoita mantelilastut sekä makeutusaine joukkoon.

Omena ja puolukat laitetaan uunin kestävään vuokaan ja seos kaadetaan niiden päälle.

Paistetaan n. 20 min. (tai kunnes on saanut kaunista väriä pintaan) 200 asteessa.

Nautitaan kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g804g273kcal1.6g57.1g2.4g14.5g
Puolukka 241g94kcal1.1g16.4g1.2g6.3g
Voi 201g1458kcal2.4g0.8g163.4g0g
Mantelilastu (A la meira)201g1206kcal48.2g13.3g108.5g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 201g817kcal6g194.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3296g7695kcal118.6g565g551g41.6g
Valittu annoskoko1648g3847kcal59.3g282.5g275.5g20.8g
Annoskoko puolitettuna824g1924kcal29.7g141.3g137.8g10.4g
Arvot/100g100g233kcal3.6g17.1g16.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182454