Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 3472g3902kcal733.7g0g104.2g0g
Lanttu 2083g601kcal20.8g95.8g6.2g37.5g
Sipuli 486g147kcal6.1g23.3g1g8.3g
Valkosipuli 139g150kcal11g22.6g0.8g2.9g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 972g2199kcal155.6g4.9g175g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2778g4444kcal75g75g416.7g0g
Sinappi 69g91kcal3g9.8g4.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g23071kcal2010.4g462.8g1416.2g99.8g
Valittu annoskoko10000g11536kcal1005.2g231.4g708.1g49.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5768kcal502.6g115.7g354.1g25g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085