Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste31g7.8kcal0.3g1.5g0.1g0.9g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.4kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 63g138kcal10.9g0g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g567kcal27.6g8.2g46.8g2.8g
Valittu annoskoko165g284kcal13.8g4.1g23.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna82g142kcal6.9g2.1g11.7g0.7g
Arvot/100g100g172kcal8.4g2.5g14.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117530