Raparperi hilloke

Pilko raparperit.

Lisää kattilaan raparperi, vesi ja sokeri.

Keitä hiljaisella lämmöllä kunnes sokeri sulaa ja raparperit pehmenevät.

Käytä vanilja jogurtin tai maustamattoman jogurtin tai rahkan lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 126g42kcal0.9g6.9g0.1g1.8g
Sokeri33g136kcal0g33.3g0g0g
Vesi5.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g356kcal1.8g80.4g0.2g3.6g
Valittu annoskoko165g178kcal0.9g40.2g0.1g1.8g
Annoskoko puolitettuna83g89kcal0.5g20.1g0.1g0.9g
Arvot/100g100g108kcal0.5g24.3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183878