Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli kuivattu 4.7g13kcal0.5g1.6g0.1g1.6g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g186kcal17g9.4g8g6.6g
Valittu annoskoko165g93kcal8.5g4.7g4g3.3g
Annoskoko puolitettuna83g47kcal4.3g2.4g2g1.7g
Arvot/100g100g56kcal5.2g2.8g2.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987