CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 29g94kcal3g17.3g0.6g2.8g
Kauralese 2.8g10kcal0.5g1.3g0.2g0.5g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Arla Apetina Feta 3%21g23kcal3.7g0.4g0.6g0g
Paprika vihreä 10g2.2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Paprika keltainen 16g4.7kcal0.1g0.8g0g0.3g
Tomaattimurska 21g6.1kcal0.1g1.1g0g0.4g
Pinaatti 5.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen2.6g1kcal0.1g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti 16g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 16g36kcal3.5g0g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g469kcal23g45.2g18.6g9.2g
Valittu annoskoko165g234kcal11.5g22.6g9.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna83g117kcal5.8g11.3g4.7g2.3g
Arvot/100g100g142kcal7g13.7g5.6g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327