Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 90g205kcal17.1g0g15.3g0g
Hapukoor (Tere)15g18kcal0.4g0.7g1.5g0g
Kananmuna kuoreton 17g24kcal2.1g0g1.7g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g9g2.7kcal0.1g0.4g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g9g31kcal1.6g0g2.6g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.9kcal0.2g0.9g0g0.3g
Valkosipuli 3g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana330g656kcal43.4g5g51.2g0.8g
Valittu annoskoko165g328kcal21.7g2.5g25.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna83g164kcal10.9g1.3g12.8g0.2g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014