Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk50g13kcal0.3g2.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Soijapapu, keitetty, suolaton 75g134kcal12.1g5.3g6g5.3g
Linssi, punainen, Go Green25g81kcal6g12.3g0.3g3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana331g500kcal37.4g42.2g16.6g18.4g
Valittu annoskoko165g250kcal18.7g21.1g8.3g9.2g
Annoskoko puolitettuna83g125kcal9.4g10.6g4.2g4.6g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.8g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074